EN RO  
ACASA COMPANIA CONTACT STIRI DOWNLOAD SUGESTII CLIENTI
 
  Sisteme de incalzire cu
  tuburi radiante

    ETASTAR - ES
    ETASTAR - Turbo 150
    ETASTAR - Turbo 200
    MAXISTAR
    MINITEMP
    MINISTAR
  Confectii metalice


 
 
 Panouri solare
 
  GRUP ROMET in parteneriat cu CHROMAGEN - Israel, ofera solutii pentru incalzirea apei si a incaperilor (panouri solare, sisteme complexe, pompe de caldura) adaptate oricaror conditii si tuturor tipurilor de clienti. Infiintata in 1962, Chromagen este cunoscuta in peste 40 de tari pentru capacitatea de a raspunde cu solutii durabile si nepoluante nevoilor de incalzire a apei.
  Daca doriti sa inlocuiti vechile sisteme de incalzire conventionale cu un sistem modern si economic, GRUP ROMET ofera solutia perfecta pentru producerea apei calde menajere in locuinte, hoteluri, restaurante, incalzirea piscinelor, dusurilor de pe plaja si instalatiilor din campinguri, completarea incalzirii centrale a imobilelor in perioada toamna-iarna-primavara, cat si racirea acestora pe timpul verii. Solutiile variate pentru sistemele diferite intrunesc cele mai exigente standarde. Materialele si manopera de exceptie asigura durabilitate si functionare perfecta.

  Sunt realizate din materiale selectate si cu tehnici de ultima ora, sunt produse eficiente, rezistente si cu durata mare de viata; sunt nepoluante, de mare diversitate si performanta, chiar in conditii extreme de mediu.
  Toate panourile solare reprezinta solutii ieftine excelente, in deplina concordanta cu cerintele standardelor internationale.


  Sunt disponibile la dimensiuni pana la 300 l si pot fi: rezervoare cu schimbator de caldura dublu captusit si rezervoare cu schimbator de caldura in serpentina.

  Sistemele cu circulatie fortata utilizeaza pompe electrice, vane si echipamente de control pentru recircularea apei sau a altor fluide de transfer al caldurii prin panourile solare. Acest lucru permite o mare flexibilitate in pozitionarea componentelor sistemului (de exemplu rezervorul poate fi montat la subsol).

  Cel mai fiabil, economic si eficient sistem de incalzire cu energie solara; necesita putine operatii de intretinere. Asigura apa calda dupa doar cateva ore de radiatie solara. Este solutia ideala pentru necesarul de apa calda al unei familii.

  Apa calda de la panourile solare incalzeste schimbatorul principal care contine apa menajera. Surplusul de energie este dirijat in rezervorul tampon prin intermediul schimbatorului de caldura secundar. Rezervorul tampon contine apa calda necesara pentru incalzirea spatiului prin instalatie sub pardoseala sau prin calorifere.