EN RO  
ACASA COMPANIA CONTACT STIRI DOWNLOAD SUGESTII CLIENTI
 
  Sisteme de incalzire cu
  tuburi radiante

    ETASTAR - ES
    ETASTAR - Turbo 150
    ETASTAR - Turbo 200
    MAXISTAR
    MINITEMP
    MINISTAR
  Confectii metalice
 
 
 Statii de epurare apa uzata SBR
 
  Informatii generale
  Statiile de epurare GRB-SBR sunt destinate epurarii apelor reziduale provenite provenite din retele de canalizare unitare sau separate sau a apelor reziduale industriale, tratabile biologic.
  Aceste statii de epurare se folosesc uzual pentru capacitati de 500 - 10000 persoane echivalente (PE) si se bazeaza pe tehnologia SBR putand fi adaptate foarte usor la specificul si cantitatea de apa reziduala a fiecarei aplicatii.
  Statiile de epurare GRB-SBR asigura o calitate inalta a apei tratate (CBO situat uzual sub 10 mg/l), precum si 5 nitrificare, denitrificare si eliminarea partiala a fosforului. O statie de epurare GRB-SBR completa consta dintr- un echipament de pretratare, un bazin de egalizare (MAB), un reactor SBR si un tanc aerat de namol (SSB).
  In cazul solutiilor constructive monolit, bazinele sunt de regula de forma rectangulara si compun o structura unitara care poate fi acoperita partial sau total. Ele mai necesita o mica constructie supraterana (camera tehnica/container) ca spatiu tehnologic pentru echipamente si spatiu de serviciu.
  Echiparea cu o unitate de control a tuturor proceselor de tratare, cuplata printr-o linie telefonica fixa sau mobila (GSM) face ca intreaga operare a statiei sa fie controlata de un calculator programabil dintr-un dispecerat central.


  Avantaje:
* Capacitatea de a-si adapta automat functionarea intr-o plaja larga intre 10 si 200 % din capacitatea nominala;
* Calitate inalta a apei tratate. Daca reactorul are suficient volum, atunci valoarea CBO este de 5 aproximativ 5 mg/l;
* Datorita gradului mare de adaptabilitate, statia de epurare poate fi pusa in functiune si inaintea retelei de canalizare, in acest caz efectuandu-se tratarea apelor reziduale transportate cu vidanja;
* Posibilitatea de utilizare la epurarea apelor reziduale industriale tratabile biologic;
* Costuri de intretinere si operare reduse. Intreaga operare este complet automatizata si nu necesita personal cu pregatire deosebita. In cazul operarii de la distanta, nu este necesar nici macar controlul zilnic la amplasament.