EN RO  
ACASA COMPANIA CONTACT STIRI DOWNLOAD SUGESTII CLIENTI
 
  Sisteme de incalzire cu
  tuburi radiante

    ETASTAR - ES
    ETASTAR - Turbo 150
    ETASTAR - Turbo 200
    MAXISTAR
    MINITEMP
    MINISTAR
  Confectii metalice
 
 
  Sisteme de incalzire cu tuburi radiante
 
   Sistemele de incalzire cu infrarosu SCHULTE lucreaza pe acelasi principiu ca si soarele fiind mai economice decat sistemele clasice. Spatiile sunt incalzite prin radiatie si nu prin convectie.
   Avantaje:
   1. pana la 30% economii la costurile energetice;
   2. ecologice, reducerea emisiilor de CO2 cu 33% fata de incalzirea conventionala;
   3. fara antrenarea prafului datorita lipsei curentilor de aer;
   4. nu exista risc de inghet si zgomot minim;
   5. incalzire uniforma pe spatii foarte mari.
   GRUP ROMET asigura proiectarea, montajul, punerea in functiune, verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii, service, avand autorizatii emise de ISCIR.

  Sistemele de incalzire cu infrarosii SCHULTE - etastar au fost dezvoltate pentru aproape toate tipurile de hale cu o inaltime incepind de la 4 m in sus. Avand dimensiuni mici, instalarea lor este usor de realizat atat in hale existente cat si in hale in care se desfasoara activitati de productie.

  Sistemele de incalzire cu radiatie in infrarosu SCHULTE - etastar tip Turbo 150 a fost proiectat in special pentru hale cu o inaltime incepind de la 6 m in sus, care au pretentii mari de incalzire si unde radiatia de la etastar-ul normal nu mai este suficienta.

  Incalzitorul cu radiatie infrarosu SCHULTE etastar tip Turbo 200 a fost proiectat in special pentru hale cu o inaltime incepind de la 6 m in sus, care au pretentii mari de incalzire si unde radiatia de la etastar-ul normal nu mai este suficienta.

  Radiatorul SCHULTE - maxistar a fost proiectat pentru hale cu inaltimea mai mare de 8,50 m

  Sistemele radiante SCHULTE - minitemp - acest sistem a fost proiectat special pentru hale joase cu o inaltime de 3-5, 5 m, construite conform cu noile reglementari pentru protectie termica.

  Sistemul de incalzire SCHULTE - ministar a fost dezvoltat special pentru a raspunde in principal exigentelor de natura financiara dar si celor de natura tehnica sau de design. O structura simpla si functionala sta la baza acestui dispozitiv.